Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринку з҆ явився новий Ford Focus ST

Заряджена модифікація хетчбека Ford Focus має всі шанси посунути конкурентів з перших сходинок рейтингу найбільш бажаних спортивних автомобілів С-класу. На європейському ринку Focus ST пропонується за ціною від 35 тисяч євро за базову комплектацію. Це трохи дороже ніж попередник, але новачок має стильний зовнішній вигляд, якісний салон та довгий перелік стандартного обладнання. Ford Focus ST 2019 модельного року використовує сучасну платформу С2, яка несе в собі нові технології та вдало поєднується з 2,3-літровим бензиновим турбомотором.

Двигун встановлений в Ford Focus ST має систему яка постійно підтримує оберти турбини таким чином виключається ефект турбоями. Крім цього, спортивний хетчбек отримав адаптивні амортизатори, електронний диференціал, 6-ступеневу механічну коробку перемикання швидкостей та спеціальни шини Michelin Pilot Sport 4S. Підвіска нового Focus ST занижена на 10 мм, а рульова рейка має власну геометрію з електропідсилювачем. Зі слів голови Ford Performance Europe новий хетчбек наділений характером суперкара, тому його поведінка на дорозі дуже схожа з спортивними моделями.

Під капотом Ford Focus ST, як ми уже і казали, розмістився 280-сильний турбомотор з 420 Нм крутного моменту,доступними вже з 1800 об/хв. Прискорення з 0 до 100 км/год дорівнює 5,9 секунди. Середня витрата пального складає біля 10 літрів на кожні 100 км пробігу. З пакетом Performance можна змінювати налаштування автомобіля в залежності від стилю їзди та дорожніх умов. Прискорення відчувається досить потужним, оскільки тяги вистачає на будь якій передачі.

У салоні хетчбека панує дуже приємна атмосфера якості та спортивний дух заряджених моделей Ford. Інтерєр прикрашають фірмові сидіння Recaro, які були розробленні та адаптовані спеціально для Focus ST та декоративні накладки з алюмінію.

Автомобіль обладнано інформаційно-розважальною системою з 8-дюймовим екраном та підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Серед опцій можна виділити світлодіодні фари, 19-дюймові легкосплавні диски, камеру заднього огляду, адаптивний круїз-контроль, кермо та сидіння з підігрівом, систему екстренного гальмування та утримання автомобіля у смузі руху.

Після детального огляду нового покоління Ford Focus ST здається що німці підняли планку ще на одну сходинку, а це змусить конкурентів докласти максимум зусиль для підготовки власної відповіді…

 

08.08.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринку з҆ явився новий Ford Focus ST

Політика конфіденційності